Protecció de dades

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, PASTISSERIA COBO SL informa els seus clients que quantes dades personals ens faciliti seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de PASTISSERIA COBO SL, el domicili de la qual és Carrer Torres Jordi (bx) 8, 43440 L’Espluga de Francolí, Tarragona, Espanya.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió i tramitació de les comandes i, en el cas que ens hagi autoritzat expressament en la casella corresponent, també a enviar en el futur, directament o a través d’empreses col·laboradores, comunicacions comercials sobre productes i serveis que poden resultar d’interès als nostres clients.

PASTISSERIA COBO SL garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.

Els clients de PASTISSERIA COBO SL podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça d’email info@calcobo.cat o per escrit a PASTISSERIA COBO SL, Carrer Torres Jordi (bx) 8, 43440 L’Espluga de Francolí, Tarragona, Espanya.

Devolució i canvis

Si per qualsevol raó no queda satisfet/a amb la seva compra, contacti per e-mail a INFO@CALCOBO.CAT en un termini màxim de 24h laborables des de la recepció de la comanda, indicant-nos clarament quin és el problema. Per a canvis i devolucions ha de portar la seva comanda i factura o tiquet a la Pastisseria Cobo, amb adreça al Carrer Torres Jordi, 8 – 43440 L’Espluga de Francolí (Tarragona) i li donarem la solució que necessiti. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut notificació.

Segons el que s’estableix a l’article 103 de la Llei 3/2014, de 27 de març per la qual es modifica el text consolidat de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i Usuaris, els subministraments de serveis o béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o, puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, estan exempts de desistiment.

Política de cancel·lació

El termini màxim per a cancel·lar una comanda és de 24 hores després de la data de realització de la comanda.

Característiques essencials dels productes

Els productes oferts a la nostra botiga online, incorporen una fotografia i les característiques essencials d’aquest. El color del producte, observable a la fotografia, no és vinculant.

Preus

Tots els productes indiquen el preu de venda en Euros i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).
Si fos aplicable qualsevol altre impost, així s’indicaria.

Terminis de lliurament

Cal Cobo, es compromet a lliurar la comanda en un màxim de 72 HORES, a partir de l’endemà de la confirmació de la comanda.

En el cas de comandes d’elaboració personalitzada el termini màxim serà de 14 dies. Els productes aniran envasats de manera individual en un envàs adaptat al producte adquirit, on apareixerà el nostre logo, adreça completa.

La disponibilitat dels productes oferts per Cal Cobo, pot variar en funció de la demanda dels clients. Malgrat que Cal Cobo, actualitza l’estoc periòdicament, el producte sol·licitat pel client podria estar esgotat en el moment de realització de la comanda.

En cas de no execució per indisponibilitat, Cal Cobo, en el moment que tingui coneixement d’aquesta situació ho notificarà al client, per mitjà d’un correu electrònic.

El període d’aquesta comunicació no superarà en cap cas el termini màxim de 15 dies. Cal Cobo, podrà donar la doble opció de: subministrar al client sense augment de preu un producte de característiques similars o de superior qualitat, o excepte raons justificades i demostrables per Cal Cobo dins d’aquest mateix període abonar-lo.