ANY 1955
ANY 1964
El Joan i la seva esposa Maria, van acceptar el traspàs de la Pastisseria Borges (pastisseria tradicional en venta al detall de pastisseria i comestibles, que tenia un obrador per l’elaboració) al C/ Torres Jordi, 8, on es troba l’actual pastisseria.
Així doncs, es va crear la Pastisseria Cobo i es va unificar amb Especialitats Cobo. L’any 1972 van comprar l’edifici i van poder adequar-lo a les seves necessitats i ampliar la façana del que seria l’establiment de queviures i Pastisseria.
ANY 1979
Durant la dècada dels 80 l’empresa, amb ajuda de diferents distribuïdors, es va donar a conèixer a tot Catalunya i repartia les especialitats arreu del territori. Per aquest motiu, es va necessitar, novament, un canvi d’ubicació per poder seguir amb la producció i venta de productes.
ANY 1990
ANY 2005
El motiu pel qual van decidir fer la reforma era perquè la part de queviures no podia competir amb les grans superfícies que s’havien instaurat al poble i a la comarca. Per aquest motiu, en van suprimir bona part de manera que van incrementar la part dedicada a la pastisseria artesana, com per exemple un gran assortir de xocolates artesanes, pastes de te i un bon ventall de pastissos semifreds i de fruites. A més d’incorporar-hi la venta de totes les especialitats que es fabriquen a Especialitats Cobo.
FÀBRICA D’ESPECIALITATS COBO
Tots els productes es banyen amb xocolata i estan fabricats amb ingredients i matèries primeres de màxima qualitat. Totes els productes s’exporten per tot el territori català.
PASTISSERIA COBO
A més, s’hi elaboren els típics torrons, panellets, figures de pasqua i mones, per poder continuar celebrant les tradicions.