Cal Cobo és la fusió de les empreses d’Especialitats i Pastisseria Cobo, fundades per Joan Cobo Coma.

Especialitats Cobo, és la fàbrica de galetes artesanes de Cal Cobo, fundada l’any 1955 per Joan Cobo Coma. Des dels seus inicis es fabriquen totes les especialitats i al llarg dels anys s’han anat distribuint per tot Catalunya.

El tres fills: La Mª Mercè, la Mª Carme i el Joan, s’han anat incorporant al negoci paulatinament i han agafat rols diferents per tal de cobrir les necessitats de l’empresa.

En l’actualitat, la gestió de la fàbrica va a càrrec del Joan i la Mª Carme i de la part de distribució se n’encarrega la Mª Mercè.

Pastisseria Cobo és l’obrador artesanal de Cal Cobo, va ser fundada l’any 1964 pel Joan Cobo Coma i la seva esposa Maria. Des dels seus inicis, a destacat per l’elaboració de totes les especialitats tradicionals pastisseres de Catalunya i, per ser el punt de venta dels famosos carquinyolis, Marilyn’s i diferents galetes d’Especialitats Cobo.

A finals dels anys vuitanta, el Joan Cobo (fill), a l’obrador, i la seva esposa Marta, a la botiga, continuen el negoci i comencen a servir pastisseria a la majoria de restaurants de la comarca (Conca de Barberà) i segueixen elaborant les tradicionals especialitats pastisseres.

L’any 2003, s’incorpora al negoci el David, fill del Joan i la Marta. Des d’aquest moment es comencen a oferir els productes de sempre amb un aire renovat, com per exemple figures de xocolata exclusives, torrons d’autor amb tocs salats, petiteses de xocolata amb diferents gustos, postres per events especials,
carquitànies i pecats…

A Cal Cobo destaquem el servei personalitzat i proper cap al client, escoltant-lo i mimant-lo per tal d’oferir els millors resultats. Utilitzem productes de proximitat per les nostres elaboracions.

Tot el que puguis imaginar, ho podem fer.

Sempre mimem els nostes productes i elaborem cada especialitat amb el nostre cor, així quan els nostres clients les disfruten, ens sentim plenament satisfets.