
David Cobo
Sóc el David, pastisser d’herència i format a l’escola EPGB, i a diferentes obradors d’arreu de les comarques de Tarragna, he rebut formació en diferents cursos a l’Aula Chocovic i amb diferents formadors, com Sergi Vela, Raúl Bernal, Josep Mª Ribé, Ramón Morató i tants altres.
No tinc cap premi però he tingut la sort de treballar al centre I+dea de recerca i desenvolupament de productes alimentaris. M’agraden tots els àmbits de la pastisseria però em considero un amant de la xocolata i de tot el que es pugui fer amb ella. Sóc la tercera generació de pastissers i petits empresaris, fill del Joan Cobo Vila, pastisser i propietari de Pastisseria Cobo i nét de Joan Cobo Coma fundador l’any 1955 de l’empresa Especialitats Cobo.

La Pastisseria Cobo obria les seves portes l’any 1964 a l’Espluga de Francolí
La Nostra Història
Pastisseria Cobo, és un obrador artesanal i una pastisseria fundada l’any 1964 per Joan Cobo Coma i la seva esposa Maria. Des dels seus inicis, a destacat per l’elaboració de totes les especialitats tradicionals pastisseres de Catalunya i per ser el punt de venta dels famosos carquinyolis, Marilyn’s i diferents galetes d’Especialitats Cobo.
A Finals dels anys 80 el Joan Cobo fill, a l’obrador, i la Marta a la botiga continuen el negoci, passant a servir pastisseria a la gran majoria de restaurants de la comarca, i seguint elaborant les tradicionals especialitats pastisseres.

