David Cobo

Sóc el David, pastisser d’herència i format a l’escola EPGB, i a diferentes obradors d’arreu de les comarques de Tarragna, he rebut formació en diferents cursos a l’Aula Chocovic i amb diferents formadors, com Sergi Vela, Raúl Bernal, Josep Mª Ribé, Ramón Morató i tants altres.

No tinc cap premi però he tingut la sort de treballar al centre I+dea de recerca i desenvolupament de productes alimentaris. M’agraden tots els àmbits de la pastisseria però em considero un amant de la xocolata i de tot el que es pugui fer amb ella. Sóc la tercera generació de pastissers i petits empresaris, fill del Joan Cobo Vila, pastisser i propietari de Pastisseria Cobo i nét de Joan Cobo Coma fundador l’any 1955 de l’empresa Especialitats Cobo.

La Pastisseria Cobo obria les seves portes l’any 1964 a l’Espluga de Francolí

La Nostra Història

Pastisseria Cobo, és un obrador artesanal i una pastisseria fundada l’any 1964 per Joan Cobo Coma i la seva esposa Maria. Des dels seus inicis, a destacat per l’elaboració de totes les especialitats tradicionals pastisseres de Catalunya i per ser el punt de venta dels famosos carquinyolis, Marilyn’s i diferents galetes d’Especialitats Cobo.

A Finals dels anys 80 el Joan Cobo fill, a l’obrador, i la Marta a la botiga continuen el negoci, passant a servir pastisseria a la gran majoria de restaurants de la comarca, i seguint elaborant les tradicionals especialitats pastisseres.

L’any 2003 el David, fill de La Marta i el Joan, s’incoropora al negoci i és, des d’aquest moment, que comencen a incorporar millores i novetats importants, per tal d’oferir els productes de sempre amb un aire renovat. Aquests productes son, per exemple, la xocolata (figures de pasqua), torrons artesanals, pastisseria variada (tortells, pastissos clàssics, semifreds, postres individuals), postres per events especials (casaments, batejos i comunions).

A Pastisseria Cobo, destaquem el servei personalitzat amb màxima qualitat. Sempre utilitzant producte de proximitat per crear els nostres productes.

Tot el que puguis imaginar, ho podem fer.

Sempre mimem els nostes productes i elaborem cada especialitat amb el nostre cor, així quan els nostres clients les disfruten, ens sentim plenament satisfets.